KLEINSCHALIGE OPVANG IN HUISELIJKE SFEER
VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 4 JAAR.

wie ben ik

Mijn naam is Simone Verberk-te Vruchte (1978), getrouwd met Harald en samen hebben we 2 kinderen; Lars (2010) en Minthe (2014).

Sinds 7 mei 2015 ben ik officieel als zelfstandige werkzaam in de Kinderopvang. Onder de naam “Boefjes en (B)engeltjes”. En sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en geregistreerd bij de Belastingdienst.

Mijn passie is om met kinderen te werken, de puurheid, onbevangenheid en enthousiasme die kinderen met zich meebrengen zijn grote cadeaus. Kinderen nemen veelal een zonnetje met zich mee. Daarnaast is het heel mooi om elk kind te zien groeien en ontwikkelen.

Naast kinderen houd ik ook zeer van dieren en de natuur. Zo hebben wij een echt maatje in huis genaamd Jack. Jack is onze hond, een Boomer (kruising tussen een Maltezer en een Shih tzu). Het voordeel van dit ras is dat hij niet verhaard en dat hij hypoallergeen is, wat inhoud dat hij in minimale mate kans geeft op allergische reactie.

Naast Boefjes en (B)engeltjes vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin, lees ik veel, ben ik creatief bezig met o.a. wol, breek ik mijn hoofd bij het leggen van ‘Wasgij’ puzzels, wandel ik graag door de bossen en gaat mijn hart uit naar de zee.

Ik ben iemand die open en positief in het leven staat en van elke dag geniet.

Kenmerken van mij zijn; open, zorgzaam, luisterend oor, probleem oplossend, meegaand, creatief, geduldig, recht door zee, consequent, doortastend, alert en gevoelig.

gastouderopvang winterswijk boefjes en bengeltjes
gastouderopvang winterswijk boefjes en bengeltjes
gastouderopvang winterswijk boefjes en bengeltjes
gastouderopvang winterswijk boefjes en bengeltjes

Direct contact?